Oskar PiÅŸmaniye

Pişmaniye Kaç Kaloridir?

Pişmaniye Kaç Kaloridir?

Pişmaniye tüketen biri için en önemli sorulardan biri pişmaniyenin kaç kalori olduğudur.

Farklı çeÅŸitleri ve tatları bulunan piÅŸmaniyeler, kullanılan malzeme miktarına göre farklı besin deÄŸerlerine sahip olabilirler. PiÅŸmaniye kalori deÄŸerlendirilmesi sade piÅŸmaniye üzerinden yapıldığında ÅŸöyle sonuçlar elde edilir:

Bir adet sade piÅŸmaniye 20 gramdır ve 95 kalori içerir. 400 gramlık bir paket piÅŸmaniye alan bir kullanıcı için paketin tamamı 1936 gram kalori içerir. 600 gramda 2904 kalori, 800 gramda ise 3872 kaloridir. 

PiÅŸmaniye, içerdiÄŸi kalorinin büyük bir kısmını ÅŸekerden almaktadır. Åžeker oranı az olan bir piÅŸmaniyenin kalorisi de düÅŸük olur. PiÅŸmaniyeye lezzetini veren ÅŸeker, fazla kullanımda vücuda zarar verebilir. Bundan dolayı kararında piÅŸmaniye tüketmek fazla kilolardan korunmanızı saÄŸlar. Oskar PiÅŸmaniye kalitesi ile tercih edeceÄŸiniz piÅŸmaniyenin besin deÄŸerleri paket üzerinde yer almaktadır. Böylece tüketici ne kullandığını içi rahat bir ÅŸekilde tüketebilir. 

1 adet pişmaniyede kalori dışındaki besin değerleri şunlardır:

  • Åžeker: 10 Gr.
  • Karbonhidrat: 19,5 Gr.
  • Protein: 0,6 Gr.
  • YaÄŸ: 1,4 Gr.

PiÅŸmaniye özellikle Türk çayının yanında sevilerek tüketilen bir tatlıdır. Pratik bir sunuma sahip olması nedeni ile davetsiz misafirleriniz için hızla kahve ya da çayın yanında ikramlık olarak kullanabilirsiniz.

WhatsApp Hattı